Rudele bolnavilor transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase pot afla informații de la mai multe numere de telefon

0
731
Imagine cu rol ilustrativ. Spitalul Județean Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, împreună cu cei doi vicepreședinți, Stelian Gima și Petre Enciu, dar și cu administratorul public al județului, Gabriel Monea, se află în acest moment la cele două unități medicale din subordinea instituției, pentru a gestiona de la fața locului situația apărută în urma incediului de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.


Din totalul de 113 bolnavi ai Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, 43 de pacienți au fost transferați la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“, iar 46 dintre aceștia la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie.

Spitalul Județean de Urgență dispune, la această oră, de un număr de 35 de paturi pentru pacienții cu forme grave, iar alte zece paturi sunt disponibile la Secția Pneumo de la Agigea. De asemenea, spitalul de la Palazu Mare, are un număr de 45 de paturi disponibile.

Președintele, împreună cu conducerea Spitalului Județean au luat hotărârea de a disponibiliza Secția Oftalmologie din cadrul Policlinici II Constanța, în care pot fi internați pacienții de la Boli Infecțioase.

Potrivit informațiilor confirmate, mai sunt disponibile 26 de paturi în cadrul Spitalului Militar de Urgență Constanța.

Președintele Consiliului Județean este alături de managerul și directorul medical al SCJU, care coordonează evaluarea și transferul pacienților, în funcție de gravitatea bolii, către unitățile medicale specializate din județ.

Prin dispoziția președintelui CJC, pentru informații privitoare la pacienți transferați, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“, a pus la dispoziție liniile telefonice 0736.603.824 (SCJU), Secția Exterioară Agigea – 0241/484.647 și 0241/484.644. Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie are următoarele linii telefonice: Pavilionul Clinică – 0241/486.313 și Secția Medicală – 0241/486.302.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.