S-a dus la prostituate pentru a se distra, dar a dat peste soția sa, care negocia prețul cu un potențial client

0
648
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto: ziareromania.ro

Un bărbat care s-a hotărât să apeleze la serviciile unor prostituate, a avut parte de șocul vieții lui: printre vânzătoarele de plăceri se afla chiar soția sa!

Totul s-a întâmplat în 2019, în Frosinone – Italia. Un muncitor român, în vârstă de 32 de ani, împreună cu un amic italian, s-au hotărât să își satisfacă anumite plăceri în compania unor prostituate. După ce au consumat alcool într-un bar, cei doi s-au dus într-o zonă cunoscută ca fiind frecventată de prostituate.

Când a ajuns acolo, românul a înlemnit: și-a văzut soția în timp ce negocia prețul serviciilor cu un potențial client. Înfuriat, bărbatul a târât-o de păr până la mașină și a lovit-o cu pumnii și cu picioarele. La fața locului, însă, a ajuns și un echipaj de poliție, relatează frosinoneweb.net.

Astfel, atât românul, cât și amicul său italian, au fost arestați sub acuzația de tâlhărie, lovire și alte infracțiuni similare, prevăzute de legea penală italiană, după care au fost trimiși în judecată.

Dar înainte de începerea procesului penal, românul și soția sa se întorseseră în România, unde a avut loc o tragedie.  În timpul unei dispute, bărbatul și-a împușcat soția, omorând-o,  după care s-a sinucis. Astfel, singurul care a răspuns în fața legii a fost muncitorul italian, care a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani de detenție.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.