S-au întors ninsorile în județul Constanța

0
4809

În cursul dimineți de 13 ianuarie s-au înregistrat precipitații sub forma de ninsoare pe raza întregului județ Constanța, exceptând zona de litoral.

Cantitățile cele mai mari au s-au înregistrat pe DJ 392 Amzacea-Dumbrăveni, DJ 391A Oltina-Șipote, DJ 391 Negru Vodă-Olteni și DJ 223 Ion Corvin-Rasova.

Angajații RAJDP a acționat de la 4.00 dimineața cu un număr de 17 ATB cu lama și antiderapant, 5 Unimoguri, 6 Wolla, un buldoexcavator și 6 autoutilitare. Nu au fost drumuri blocate și nici evenimente rutiere.

Temperaturile sunt ușor negative și ninge în continuare. Potrivit prognozei meteo, ninsorile se vor opri în jurul orei 10.00.

De asemenea, în cursul nopții, 120 de autoutilaje au patrulat pe drumurile naționale din administrarea D.R.D.P. Constanța și au răspândit 821 tone sare și 21.600 litri de clorură de calciu, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță.

La ora 5, carosabilul era umed, cu zăpadă frământată de 1-2 cm în Județul Ialomița, la Slobozia și pe DN 22F, în Județul Tulcea, iar vizibilitatea bună.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.