Sancțiuni aplicate de inspectorii ARBDD în Delta Dunării în urma unei acțiuni RADAR

0
253
Inspectorii ARBDD au acționat cu aparatul RADAR în Delta Dunării. FOTO ARBDD

Inspectorii comisariatelor regionale ale Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării au efectuat o serie de verificări ale respectării prevederilor legale privind regimul special de viteză în perimetrul Rezervației.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 8 august, cu ajutorul aparatului RADAR din dotare, au fost monitorizate canalul Uzlina, canalul Filat și zona Carasuhat. Cu această ocazie au fost aplicate cinci sancțiuni pentru nerespectarea vitezei legale precum și 11 sancțiuni pentru nepurtarea vestelor de salvare obligatorii.

Duminică, 9 august, au fost monitorizate canalul Dunavăț și canalul Lipoveni și s-au aplicat patru sancțiuni pentru depășirea vitezei legale și nouă sancțiuni pentru nepurtarea vestelor de salvare obligatorii.

„Având în vedere impactul vizibil al acestor acțiuni de control, de descurajare a amatorilor de viteză într-o arie naturală protejată, ele se vor desfășura zilnic iar zonele de monitorizare vor fi extinse prin achiziționarea mai multor aparate RADAR“, au precizat reprezentanții ARBDD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.