Sancțiuni pentru vietnamezi care organizau jocuri ilegale de noroc în Tulcea

0
733

Astăzi (16.10.2020), polițiștii din Tulcea au descoperit 15 vietnamezi care organizau jocuri ilegale de noroc. În plus, două persoane vindeau băuturi la colț de stradă și nici nu purtau măști.

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța – Biroul Județean de Poliție Transporturi Tulcea au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, în incinta unor societăți comerciale de pe raza municipiului Tulcea.

În cadrul acțiunii, oamenii legii au identificat 15 persoane de cetățenie vietnameză care organizau jocuri de noroc, altele decât cele autorizate de lege, în spațiul de cazare în comun al firmei.

De asemenea, asupra unuia dintre bărbați au fost găsite două obiecte tăietor-înțepătoare, de natura celor interzise la deținere.

În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au identificat două persoane care desfășurau activități de comerț, cu băuturi alcoolice și non-alcoolice, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege.

Totodata, oamenii legii au constatat că persoanele în cauză nu purtau mijloacele de protecție individuală necesare prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 61.500 de lei și au ridicat, în vederea confiscării, sumele de 19.545 de lei si 505.000 de dong, precum și băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar cele două obiecte tăietor-înțepătoare au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Tulcea, jandarmilor din cadrul I.J.J. Tulcea și reprezentanților ORI.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.