Sărbători cu bucurie pentru copiii din Corbu: iată ce surprize le pregăteşte primăria!

0
936

Primăria comunei Corbu se pregăteşte pentru sărbătorile de iarnă. Administrația publică locală va monta începând cu data de 4 decembrie iluminatul festiv în localitate, iar pentru copilașii din Corbu sunt pregătite surprize.

Vasile Lumânare, primarul comunei Corbu, a declarat pentru ziarul Focus Press faptul că nu au fost alocați bani din bugetul local pentru iluminat festiv nou, ci va fi folosit cel din anii precedenți, fiind schimbate doar ghirlandele deteriorate.

„Am folosit iluminatul festiv de anul trecut, doar că am mai achiziționat 25 de ghirlande, practic le-am înlocuit pe cale care s-au mai deteriorat. Vom începe să montăm iluminatul festiv începând cu 4 decembrie, vrem ca de Moș Nicolae să fie deja montat. Ne-am gândit ca în toată luna decembrie să fie localitatea iluminată festiv. Inițial ne gândisem la data de 15 decembrie, apoi ne-am răzgândit”, a declarat edilul.

Acesta are vești bune şi pentru copii din localitate, dar și pentru 53 de familii care provin din medii defavorizate. Moș Crăciun pentru preșcolari și elevii din clase I-IV va fi un sponsor inimos ce a strâns scrisorile celor mici, care vor primi ceea ce îşi doresc. Din bugetul local, Primăria Corbu va dărui dulciuri.

„Am găsit și sponsor pentru cadourile copilașilor de grădiniță și cei de clasele I-IV  pentru a le oferi cadouri. Micuții i-au scris Moșului o scrisoare cu ce își doresc, și vor primi întocmai ce își doresc. În plus de aceasta, de Moș Nicolae, tot prin sponsorizare, 53 de familii defavorizate vor primi pachete cu cele necesare pentru a pune pe masa de sărbători. Iar de Crăciun, administrația locală va  dărui pachete pentru toți copiii din clasele I-VIII, ce vor conține dulciuri”, a precizat Vasile Lumînare.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.