Şase noi decese la Constanţa. Totalul persoanelor infectate, care au murit de la debutul pandemiei: 189

1
1490

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 10.150 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 189 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. 6 decese au fost raportate de către autorităţi sâmbătă seara.

Iată detaliile celor mai recente decese din rândul celor infectaţi:

Deces nr 184:

Bărbat, 67 de ani, Constanța, fără comorbidități, decedat în 09.11, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Deces nr 185:

Femeie, 61 de ani, Constanța, comorbidități (insuficiență renală, hipertensiune arterială, ciroză hepatică), decedată în 10.11, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Deces nr 186:

Bărbat, 65 de ani, Constanța, comorbidități (sechele TBC, emfizem pulmonar), decedat în 12.11, la Spitalul de Boli Infecțioase.

Deces nr 187:

Bărbat, 50 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială, obezitate), decedat în 12.11, la Spitalul de Boli Infecțioase.

Deces nr 188:

Bărbat, 65 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială, diabet zaharat insulino-necesitant, insuficiență cardiacă – două stenturi, AVC ischemic), decedat în 12.11, la Spitalul Municipal Mangalia.

Deces nr 189:

Femeie, 66 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială), decedată în 13.11, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

1 COMENTARIU

  1. ni inteleg cum s-au infectar elevi si profesori daca scolile Sint inchise ori asa aveti ordine sa scrieti puteai sa scrieti tineri da ordinul este elevi ca orban a spus ca elevi sunt purgatorio dar ni Sint contágiate la scoala ci unde se duc dupa ore stati Putin dupa 6 decembrie mai tai decat pe vremea lui ceausescu sa vezi tv inchise s-ar putea si netul incepe o noua era dictatura liberala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.