Șase persoane sancționate de polițiști pentru nerespectarea carantinei

0
321
Foto: arhivă

Polițiștii constănțeni au verificat dacă se respectă obligația carantinării persoanelor provenite din țări cu risc epidemiologic ridicat, asupra cărora a fost dispusă măsură. Așa cum era de așteptat, multe dintre acestea nu se aflau la adresa declarată, motiv pentru care au fost aplicate sancțiuni.

La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că 2 persoane (un bărbat și o femeie), față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsite la adresele de domiciliu declarate. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că 2 bărbați, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu au fost găsiți la adresele de domiciliu declarate. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Murfatlar au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 33 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsit la adresa de domiciliu declarată. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

La data de 29 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale în ceea ce privește măsura carantinei la domiciliu.

În urma activităților, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 21 de ani, față de care a fost dispusă măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs, nu a fost găsit la adresa de domiciliu declarată. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare totală de 1.000 de lei.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.