Scandal de genul: ”Ați venit să ne luați femeile”, între mai mulți tineri din comuna Pantelimon

0
912
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto: adevărul.ro

Un scandal ”clasic” între mai multe grupuri de tineri s-a produs, sâmbătă, în comuna constănțeană Pantelimon. Spunem ”clasic” pentru că aceste conflicte pornite de la motive de genul ”ați venit aici ca să ne luați femeile”, sau ”ați venit să faceți ordine la noi”, au avut loc din totdeauna în România, în toate zonele țării, preponderent în mediul rural.

Un astfel de conflict a avut loc sâmbătă, 19 septembrie, într-un bar din localitatea Runcu – comuna Pantelimon, unde mai mulți tineri, unii din Runcu, alții din Pantelimonul de Jos, s-au încăierat pe motive clasice.

Astfel, polițiștii Secției 7 Rurală Crucea au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, au identificat doi bărbați, de 20, respectiv 28 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

Potrivit unui comunicat al IPJ, persoanele în cauză, pe fondului consumului de alcool, ar fi agresat fizic patru bărbați, în timp ce se aflau în incinta unui bar din satul Runcu, comuna Pantelimon.

În urma administrării probatoriului în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentați Judecătoriei Hârșova care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.