Scandal în Km 4-5. Un individ înarmat cu o lopată a distrus locuința unei bătrâne

0
1913
Cercetare la fața locului. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un individ agresiv a intrat în cursul după amiezii de 26 aprilie peste o bătrână, vecină cu el, în curte și în casă, înarmat cu o lopată. Țipetele de frică ale femeii au alertat vecinii care au sunat la 112.

Incidentul s-a petrecut pe strada Brazdei din municipiul Constanța și potrivit martorilor, individul este cunoscut în cartier ca fiind agresiv. Fără să se cunoască un motiv anume, individul înarmat cu o lopată a izbit poarta femeii până a dărâmat-o, apoi a pătruns în curte. Aici a continuat să lovească în geamuri și se pare că și în femeie.

Alertați de țipetele acesteia, vecinii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale poliției și ambulanței.

UPDATE

„Astăzi, în jurul orei 19.40, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 47 de ani, ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe strada Brazdei și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe proprietară, o femeie, în vârstă de 70 de ani.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că acesta ar fi spart două geamuri de la bucătăria locuinței.

Întrucât bărbatul în cauză manifesta un comportament agitat, acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și distrugere“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.