SCANDAL în trafic! Pieton înjunghiat de un şofer nervos, la Constanţa

1
13161

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină la Constanţa, pe strada Soveja, acolo unde a avut loc un conflict spontan, iar o persoană a fost rănită.

Conform primelor date oferite de oamenii legii, un pieton şi un şofer s-au luat la bătaie. Totul a culminat cu înţeparea pietonului cu un obiect ascuţit. A solicitată intervenţia ambulanţei, care a preluat persoana rănită şi a transportat-o la spital, fiind în afara oricărui pericol.

Conform unor martori, pietonul ar fi traversat pe trecerea de la Galeriile Soveja, iar o maşină a oprit pentru a-i acorda prioritate. Pentru că bărbatul traversa prea încet, şoferul a claxonat. Reacţia pietonului a fost să dea cum pumnul în maşină, mai spun martorii, de unde şi bătaia iscată.

Şoferul are 64 de ani, în timp ce victima are 50 de ani.

M.M.

1 COMENTARIU

  1. Fiecare face ce vrea, cand vrea, cu cine vrea. Un oras care saraceste, se prosteste si in care usor, usor, se instaleaza legea junglei. Autoritatile doar trag linii pe asfalt si se gandesc prin ce metode mai pot aduce 5 lei la bugetul local. Oras cu port, oras cu statiune “de fite” dar totusi, cumva, printre cele mai sarace orase din romania.

    De-asta se si inraiesc oamenii atat de mult incat ajung sa se injunghie pe strada pentru 3 secunde pierdute. Sa ne fie rusine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.