Scandal la Năvodari: Au urcat un bărbat în mașină, apoi l-au dus pe câmp și l-au bătut cu bâta în cap

0
5457
Politia Năvodari

Un individ cu antecedente penale a fost reținut de polițiștii din Năvodari, în urma organizării unui filtru în trafic, la Lumina. Se pare că mai mulți indivizi au pus la cale o acțiune care au dus la agresarea unui tânăr de 23 de ani, într-un mod barbar.

În concret, un individ de 32 de ani, împreunp cu alte două persoane, care se aflau în parcul Primăriei orașului Năvodari, duminică seară, în jurul orei 20:00, au urcat prin constrângere un tânăr de 23 de ani într-un autoturismul marca Opel, după care s-au deplasat cu toţii în zona USAS din oraşul Năvodari, unde tânărul respectiv a fost bătut cu bâta în cap și peste mâini,  dar şi cu pumnii în zona coastelor.

Prin loviturile aplicate i s-au cauzat persoanei vătămate leziuni ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

După scurt timp, agresorii au silit din nou persoana vătămată să urce în autoturism, aceasta urcând pe scaunul din dreapta faţă, iar pe bancheta din spate a urcat suspectul M. C.-D. În zona localităţii Lumina, autoturismul a fost oprit de un filtru de poliţie în urma căruia au fost constatate faptele descrise.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

În aceeași seară, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată, fiind admisă propunerea de arestare preventivă.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

”Dosar nr. 18434/212/2021 ÎNCHEIERE În baza art. 226 C.p.p. admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului P.F.(…), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.07.2021 până la data de 10.08.2021, inclusiv. În baza art. 230 C.p.p. dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 12.07.2021, ora 2053. Judecător de drepturi şi libertăţi”, se arată în încheierea de ședință.

Agresorul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.