Scandal la Școala 38 din Constanța: părinții nu sunt de acord ca elevii să învețe în alte unități de învățământ

0
6144
foto cu rol ilustrativ

Părinții ai căror copii sunt elevi al Școlii 38 din municipiul Constanța vor protesta vineri, 3 septembrie a.c., începând cu ora 14.00 în fața unității de învățământ. Aceștia sunt indignați de faptul că școala a intrat în renovare de mai bine de trei luni, astfel că majoritatea elevilor vor fi mutați provizoriu în alte unități școlare ori vor funcționa în sistem online.

„Școală a intrat în renovare de trei luni. Ne-au anunțat că sunt doar 8 clase disponibile și vor frecventa fizic clasele aI-a și a VIII-a. Ne-au mai spus că restul vom intra online după care ne au pus să alegem dacă dorim să mergem la una din școlile 3 sau 36, ori în continuare pnșine. Majoritatea claselor au ales online pentru că orele s-ar fi desfășurat după amiază ceea ce nu este recomandat copiilor de clasele primare, este foarte obositor pentru ei plus că mulți nu au autoturism. Eu de exemplu ar trebui să trezesc copilul de la ora 6 ca să ajungem la 8 fără la Delfinăriu. Este inadmisibil!
Am propus ca măcar dacă ne pun de după amiază să ne pună în școala noastră având în vedere că elevii de clasa a VIII-a și clasa I învață de dimineață. Ne-au spus că atunci se lucrează. Să înțelegem că dimineața nu se lucrează? Adică pentru câteva clase se încetinește ritmul lucrărilor în condițiile în care și așa vine iarna și se înnoptează la ora 5?”,
a declarat o mămică pentru Focus Press.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.