Scandal la sediul Domus Nuvo: un fost angajat la o firmă terţă care colaborează cu Nicu Uzum a reclamat la Poliţie că a fost dat afară în şuturi: “Mi-am cerut salariul restant”

1
2044

A fost scandal, la început de săptămână, în sediul firmei de mobilă Domus Nuvo din Constanţa! Un anagajat care a demisionat luna trecută susţine că a fost dat afară în şuturi de patron, după ce şi-a cerut restul de salariu restant.

„Am demisionat în martie, pentru că se tot întârzia cu salariul. Eu m-am angajat aici în urmă cu 3 luni. Am stat şi în perioada de probă, toată lumea era mulţumită de mine, nu m-au dat afară. Am plecat eu pentru că nu aşa discutasem la angajare, cu întârzieri la salariu. Pe data de 15 aprilie se dădea lichidarea. Am zis că, în contextual actual, să am răbdare, să mă sune ei când să merg să iau restul de bani. Nu au sunat. Am sunat a treia zi de Paşte, mi s-a spus că voi fi contactat. Am mers luni la sediu, la contabilitate. Mi s-a spus că nu au bani, că nu au avut încasări. Era patronul acolo, Nicu Uzum. Am încercat să dialoghez cu el, să îmi spună când îmi primesc banii, la care el a început să mă injure şi să mă lovească. M-a dat afară în şuturi, cu lovituri la coaste şi la cap. Există camere de supraveghere, eu am mers la Poliţie să depun plângere şi trimit sesizare şi la Inspectoratul de Muncă. Eu i-am vorbit frumos, am încercat omeneşte să aflu când îmi dă salariul restant, banii pe perioada 1-24 martie”, a declarat Andrei Boef, protagonistul întâmplării.

De cealaltă parte, Nicu Uzum susţine că nici pomeneală de bătaie:

„El a început să înjure, că îşi bagă şi îşi scoate. I-am zis să iasă din sediu şi că îşi va primi banii când vor fi bani. Momentan e greu cu încasările, activitatea noastră a scăzut cu 50%. Am şi oameni în şomaj tehnic, oameni pe care îi chem la fabrică prin rotaţie. Sunt întârzieri cu salariile, da. Nu spun că stăm pe roze, suntem în insolvenţă. Dar dăm salariile. În situaţia actuală, am dat o parte din salarii şi le vom da şi pe restul. Nu puteam să îl pun pe el prioritate, când sunt angajaţi care lucrează aici de 25 de ani. De bătut, nu l-am bătut, nici vorbă. L-am luat de mână şi l-am dat afară. El este recalcitrant. A plecat pentru că nu se înţelegea nici cu doamna de la SSM. Dacă din atâţia angajaţi câţi am, 86, nici un altul nu a făcut reclamaţii… ce părere aveţi? Să facă plângere, să mă dea în judecată”, a declarat Nicu Uzum, reprezentantul legal al Domus Nuvo.

UPDATE:

“Am verificat la contabilitate, de fapt mi-a atras atenţia contabila: respectivul era angajat la o firmă terţă, care face montaje pentru noi, nu era angajat direct al Domus Nuvo”, a ţinut să precizeze Nicu Uzum, care a mai confirmat şi faptul că angajarea a survenit ca urmare a faptului că a fost rugat de finul său.

A.C.

1 COMENTARIU

  1. Am lucrat la domos nuvos acum 4 ani o luna si 3 saptamîni tot din cauza întîrzierilor de salariu am plecat si eu nu sunt corecti cu bani îti promit una si primesti altceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.