Scandalul de pe terasa EGO din Mamaia – în atenția IPJ; scandalagiii se dădeau drept turiști străini

0
3293
Plaja Ego-FOTO: EGO Beach Club Mamaia/Facebook

Mai mulți turiști au făcut scandal, duminică după-amiază, pe o plajă din stațiunea Mamaia, astfel încât a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru aplanarea conflictului. Potrivit surselor noastre, mai multe persoane s-ar fi dat drept cetățeni străini, vorbeau în limba engleză și și-au declarat nemulțumirea într-un mod agresiv față de muzica ambientală. Aceleași surse ne-au precizat că totul s-a petrecut pe plaja EGO din Mamaia Nord.

Iată ce spun reprezentanții IPJ Constanța:

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o terasă din stațiune, ar fi avut loc o altercatie între mai multe persoane și agentii unei firme de pază. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor nemulțumiri privind muzica ascultată pe terasa respectivă, un grup de turiști ar fi deranjat clienții terasei, prin faptul ca ar fi solicitat DJ-ului să schimbe genul muzical, fapt pentru care agenții de pază ar fi intervenit pentru aplanarea stării conflictuale.

Trei dintre persoanele implicate au fost transportate la sitalul din Constanța pentru îngrijiri medicale. Precizăm faptul că până la acest moment niciuna dintre părțile implicate n-a depus plângere. Acestea își rezervă dreptul de a formula plângere în termenul legal de 90 de zile.

Polițiștii s-au autosesizat cu privire la cele semnalate si la acest moment continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată în comunicatul IPJ.

D.A.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.