Schimbare de situație în cazul bărbatului vizitat de mascați după ce a înșelat o firmă din Portul Constanța: a fost arestat!

0
541
Foto-arhivă

Iulian Dinu a fost pus sub control judiciar de către magistrații Judecătoriei Constanța, însă procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au depus contestație, ce le-a fost admisă de tribunal, la data de 27 septembrie, pe numele individului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Amintim că, pe 23 septembrie a.c., polițiștii de la Transporturi Maritime Constanța au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, la persoane bănuite că și-ar fi însușit, prin mijloace frauduloase, 50 de tone de îngrășăminte, având o valoare de aproximativ 50.000 de euro.

La percheziții au fost descoperiți și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, peste 13.000 de euro, totodată fiind indisponibilizat un cap tractor și o remiremorcă, susceptibile de a fi fost folosite la săvârșirea infracțiunii.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a reținut un bărbat, de 32 de ani, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

De asemenea, în sarcina bărbatului a fost reținută săvârșirea infracțiunii de conducere cu numere false.

Așa cum este precizat mai sus, judecătorii au decis, în primă fază, ca inculpatul, adică Iulian Dinu, să fie plasat sub control judiciar, după care, la contestația procurorilor, a fost arestat preventiv. El a fost depistat și introdus în arest.

La data de 27 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și conducerea unui vehicul neînmatriculat”, potrivit IPJ Constanța.

Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Citește detalii aici:

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.