Schimbări importante în traficul rutier din Hârșova

0
512

În urma numeroaselor sesizări venite din partea locuitorilor privind circulația rutieră din localitate, Primăria Hârșova a demarat lucrările de sistematizare rutieră a orașului.

A fost realizat un proiect în acest sens, de către o firmă specializată în fluidizarea și sistematizarea traficului, proiect ce a primit avizul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier.

Astfel, începând cu data de 1 mai, cele mai importante schimbări propuse a fi aduse traficului în oraș vor fi următoarele:

  • Limitarea accesului autovehiculelor pe strada Vadului, pe o lungime de 80 de m, de la intersecția cu Str. Revoluției și până în dreptul Casei de Cultură Carsium pe toată perioada verii (H2);
  • Înființarea unui sens giratoriu la intersecția Str. Libertății cu Str. Revoluției (H5) și înființarea altuia la intersecția str. Nicolae Țîrcă cu str. Ion Cotovu și Str. Transilvaniei (H7);
  • Înființarea drumurilor cu sens unic pe porțiuni din Str. Vadului, Str. Constanței, Str. Liniștei și Str. Alexandru cel Bun, conform figurii H4;
  • Realizarea unui sens giratoriu la ieșirea din localitatea Hârșova spre mun. Constanța, la intersectia cu DN 22A (drumul spre Tulcea), cu sprijinul DRDP Constanța.

„Pentru a fi cât mai aproape de nevoile dumneavoastră, așteptăm propuneri și sugestii, pe care să le supunem atenției specialiștilor și în funcție de care să actualizăm permanent sistematizarea rutieră a orașului, adaptat la realitate și la necesitatea sporirii confortului dumneavoastră“, au transmis reprezentanții Primăriei Hârșova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.