Școala de vară organizată de către parohia din Castelul, un model de succes

0
115

Cursurile Școlii de vară organizate de către parohia Castelu, organizate în parteneriat cu școala generală din localitate, s-au încheiat vineri, 30 iulie a.c. Pentru prima dată, curtea bisericii s-a umplut de veselia celor 30 de copii s-au întâlnit nu doar pentru a participa la slujbe, ci pentru a descoperi, prin joc, lucruri interesante.

Copiii au citit, au desenat pe asfalt și au pictat, au învățat câte ceva din tainele credinței, au fost bucătari vestiți, au exersat vocabularul limbii engleze, au jucat volei și jocurile copilăriei, s-au împrietenit și, cel mai important, s-au simțit atât de bine încât regretă că… a venit vacanța și la Școala de vară.


Pe viitor cei mici și-ar dori să dureze mai mult Școala de vară și să cuprindă mai multe activități cel puțin la fel de interesante, să planteze un pom, dar și să facă o excursie sau tabără. Până atunci însă o parte dintre copii vor forma un cor al bisericii, vor da răspunsurile liturgice, vor învăța colinde și vor consolida prietenia pe care au legat-o în această săptămână.


Mulțumim pentru timpul de calitate petrecut în jurul bisericii, pentru prieteniile legate și pentru amintirile frumoase”, susțin organizatorii Școlii de vară.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.