Școala Gimnazială Nr.1 din Eforie Nord se modernizează. Se va construi și o sală de sport cu pasarelă de legătură

0
931

Administrația locală din orașul Eforie face investiții în educație. Recent a fost lansată o licitație publică pentru proiectul de “Reabilitare și modernizare școala gimnazială nr. 1 Eforie Nord, construire sală de sport, amplasare rezervă incendiu, refacere împrejmuire”. Valoarea estimată pentru aceste lucrări este de 7,597,133 RON, iar licitația va avea loc pe data de 18 februarie 2021.

Obiectivul general al proiectului de investitii îl reprezintă îmbunătăţirea calității infrastructurii de educaţie din Orașul Eforie pentru creșterea calității actului educațional, creșterea participării populaţiei şcolare la procesul educaţional, descurajarea absenteismului și reducerea fenomenului de abandon pentru creșterea ratei de absolvire și tranziție spre niveluri superioare de educație.

În cadrul proiectului s-au propus urmatoarele obiecte si lucrari de constructii:

•Obiect 1 – clădire școală existentă (Corp C1);

•Obiect 2 – sală de sport propusă cu pasarelă de legătură (Corp C3);

•Obiect 3 – amenajări exterioare (trotare, refacere împrejmuire, spațiu verde – gazon și arbori);

La Școala Gimnazială Nr.1 urmează cursurile peste 400 de elevi de la ciclul primar şi gimnazial. Cursurile se desfăşoară în două schimburi între orele 08.00 – 12.00 şi 12.00 – 19.00. Oferta educaţională reprezintă o atracţie si pentru elevii din localităţile învecinate, având peste 60 de elevi navetiști, de la Eforie Sud, Techirghiol, Agigea și Tuzla.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.