Se anunță un nou protest împotriva restricțiilor, la Constanța: Jandarmeria nu a fost anunțată – participanții ar putea fi amendați

4
7840
Imagine cu rol ilustrativ, sursa foto - Bugetul.ro

Se anunță noi acțiuni de protest la Constanța, împotriva restricțiilor impuse de autorități. Nu că ar fi ceva nou, însă vorbim despre o acțiune neautorizată nici de către primărie, nici de alte structuri care trebuie să asigure ordinea publică. De exemplu, reprezentanții Jandarmeriei nu au fost anunțați despre această acțiune, ceea ce înseamnă că participanții ar putea fi amendați, ca și organizatorul.

Potrivit unei postări făcută pe Facebook, duminică, 28 martie, de la ora 17:00, constănțenii sunt îndemnați să participe la acțiune de protest, în fața Primăriei Constanța, pentru a-și manifesta “nemulțumirile cu privire la abuzul drepturilor omului și libertății lui”, după cum se arată în postarea făcută publică.

Suntem câteva zeci care speră să fie alte zeci de grupări de prieteni și oameni care își doresc libertatea. Nu mai zic că HoReCa și toate afacerile mici trebuie să iasă în stradă“, mai scrie organizatorul în postare.

Din câte se pare, nici Primăria Constanța nu a eliberat vreo autorizație privind această acțiune, nici reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi, care ne-au declarat că nu au fost anunțați, ceea ce înseamnă că se încalcă unele prevederi legale.

Nu ne-a anunțat nimeni nimic. Potrivit legii, întâi trebuie anunțată primăria, după care era anunțattă Jandarmeria. Nu am fost anunțați cu privire la o astfel de manifestare, ceea ce înseamnă că participanții, indiferent de numărul lor, pot fi sancționați contravențional cu amendă”, ne-au declarat reprezentanții IJJ Constanța.

Daniel ALBU

Sursa foto- captură facebook

4 COMENTARII

  1. Haha, alte vrăjeli! În seara asta am vb cu un jandarm, prieten și m a întrebat dacă merg la protest. A spus ca el va fi de munca duminica și va fi acolo!! Cat despre alte înștiințări ale protestelor, s au mai facutsi au fost respinse!! Dacă asta numesc ei ca nu sunt anunțați!!

  2. Nu s-a anuntat protestul?🤣😱ce oroare!!!!Pe noi ne anunta cineva cand se iau decizii?Ni se baga pe gat obilgat fortat!Este mai mult decat normal ca nici noi sa nu anuntam!!😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.