Se construiesc şapte blocuri cu spaţii verzi generoase, în apropiere de centrul comercial Tom din Constanţa

1
8034

Graff Pink Estate S.R.L. construiește un ansamblu de șapte blocuri pe strada Genova numărul 6. Vineri, 11 iunie a.c., firma constănțeană a mai obținut un document de urbanism de la Primărie. Potrivit investitorilor, din terenul de 21.200 mp aferent noului complex rezidenţial, cele șapte blocuri vor ocupa doar 7.000 mp, restul suprafeței fiind dedicat spațiilor verzi, locurilor de joacă pentru copii, pergolelor, pistelor de biciclete și chiar unui iaz.

În spatele magazinelor Selgros și Dedeman, aproape de Tom, Graff Pink Estate S.R.L. și-a propus să construiască șapte blocuri, cu regim de înălțime D+P+3E, pentru care a obținut autorizație de construire în martie 2020. Ansamblul rezidențial va avea și alte funcțiuni, nu numai de locuire.

Proiectul imobiliar va fi realizat în patru etape, în prima urmând a fi ridicate două imobile, B4 și B5.

Lucrările au demarat deja, iar firma constănțeană a mai solicitat un document de urbanism de la Primărie, pe care l-a obținut vineri, 11 iunie a.c. Prin noua autorizație de construire a fost aprobată modificarea proiectului, permițându-se supraetajarea cu un nivel a celor două blocuri, în limita a 20% din suprafața construită desfășurată a fiecărei clădiri. Astfel, cele două blocuri nu vor mai avea doar 105 apartamente de două și trei camere, cu suprafețe cuprinse între 63 și 89mp. Acestea au prețuri cuprinse între 59.900 și 83.700 de euro.

În total, conform datelor inițiale de pe site-urile oficiale, Zen Residence trebuia să aibă 275 de apartamente cu 2 camere, 70 de apartamente cu 3 camere și zece cu 4 camere.

Conform investitorilor, Graff Pink Estate este o marcă rezultată în urma colaborării între Black Sea Estate și Kelesoglu, două firme ce au în portofoliu mai multe proiecte imobiliare, atât în Turcia, cât și în Constanța.

Valentin ISPAS

1 COMENTARIU

  1. Cifra de afaceri a Graff Pink Estate a fost 0 anul trecut – informatie publica, puteti si chiar va rog sa verificati.

    Adica nu au facturat nimic, nu au incasat niciun ban. Cu toate astea, din acest 0, au reusit sa faca profit 508.982 ron. Nu e rau deloc. Sa nu incasezi nimic dar sa ai profit, e ceva nou in economie.

    Inca o firma fantoma ? Fac 5 blocuri, au dat un bum si au disparut. Ca asa se face la Constanta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.