Se deschide patinoarul în Tulcea

0
157

În orașul Tulcea se va deschide patinoarul, așadar toți cei interesați de a se bucura de Sărbătorile de Iarnă într-un stil desprins din povești, sunt așteptați incepând de luni, 3 ianuarie 2022.

Anul acesta, pasionații de patinaj vor putea încerca patinoarul din Tulcea, timp de o săptămână. În ziua de vineri, 24 decembrie a.c., primarul orașului Tulcea, Ștefan Ilie, a făcut o postare pe Facebook unde a vorbit despre patinoarul care se va deschide: „S-au realizat toate reparațiile curente și reviziile. Programul de funcționare va fi de luni până vineri, între orele 14:00 – 22:00, iar sâmbăta și duminica între orele 10:00 – 22:00. Pentru cei care închiriază patine, costul este 5 lei/ oră+ tariful de intrare, 5 Lei pentru copiii până în 14 ani și 10 Lei pentru cei peste. Capacitatea patinoarului, deși este de 70 persoane, din cauza restricțiilor pandemice va fi redusă la 50%.

Mulțumesc Direcției de Întreținere și de Administrare Patrimoniu, Serviciilor Publice și de Gospodărire Municipală, Aquaserv, pentru efortul depus și celorlalți colegi, care încep să înțeleagă ce înseamnă responsabilitatea și, pe lângă acest obiectiv, au realizat mai multe activități complementare, foarte importante: – Lucrări pentru punerea în funcțiune a toaletelor smart de la Ciuperca – Pelican și Victoria- Reparații ale camerelor video din oraș- Astuparea provizorie a gropilor prin mixturi la rece pe Str. Gării, Corneliu Gavrilov, Isaccei etc- Reparații ale sediilor publice ale DAPL- Montarea gardurilor la locurile de joacă ANL- Decorarea Bradului Tulcenilor- Reparații de scări la IL CARAGIALE – Montarea indicatoarelor rutiere pe str. Iuliu Maniu, Isaccei și la stațiile de taxi- Toaletarea arborilor și încărcarea resturilor vegetale – Reparația avariei majore de pe Str. 1848 care afecta subsolurile instituțiilor școlare din zonă A conduce este un act de responsabilitate, care nu are nicio legătură cu minciuna, intimidarea, expunerea caraghioasă de legitimații, susținerea apartenenței la diverse grupuri oculte, cu fuga de răspundere sau cu incapacitatea de a lua măsuri concrete. Când angajamentul asumat se transformă în lipsă de cuvânt, pierzi contactul cu realitatea și devii ridicol, în cel mai bun caz.A face treabă sau a te afla în treabă. SA Tulcea”, a declarat în postarea sa de Facebook primarul orașului Tulcea, Ștefan Ilie.

A.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.