Se întrerupe furnizarea apei potabile, în cartierele Mangaliei

0
228
Fără apă la robinet. FOTO Alexandra VASILE
Fără apă la robinet. FOTO Alexandra VASILE

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare la nivelul Gospodăriei de apă – Castel Mangalia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 18 martie a.c., în intervalul orar 09.30 – 17.30.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierele Dobrogea și Coloniști, precum și cei de la etajele superioare ale blocurilor din orașul Mangalia. Abonații din celelalte zone ale orașului vor avea apă cu presiuni scăzute.

Tot în acest interval orar, la nivelul Spitalului Municipal Mangalia se va înregistra o presiune scăzută a apei și lipsa totală a acesteia la etajele superioare.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au precizat reprezentanții RAJA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.