Se pregătesc noi restricții anti-COVID. Carantina de noapte ar putea începe de la ora 18:00

1
2339
Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat, la un post de televiziune, că în timpul acestei săptămâni urmează să fie aprobate restricții suplimentare anticoronavirus, inclusiv o carantină prelungită pe timp de noapte.

Medicul spune că este o măsură menită să reducă contactul și mobilitatea, aspecte care au determinat răspândirea virusului COVID-19. Șeful DSU a fost întrebat dacă ar fi de acord cu introducerea unei carantine prelungite pe timpul nopții.

„Da. În anumite momente și poate pentru a reduce activitățile neesențiale, da. Vedem țări care au aceste carantine de noapte, care încep de la 18 în Franța, de la 21 în alte țări, iar la noi la 22. Da, este o măsură importantă care poate să reducă contactul și mobilitatea care duc la răspândirea virusului”, a spus Arafat.

1 COMENTARIU

  1. Sunt chiar necesare aceste masuri. Multumim pentru grija fata de sanatatea noastra. As propune chiar sa vina sa ne sigileze si sa puna lacate pe portile caselor, blocurilor si apartamentelor. Daca nici atunci nu e ok sa ne incuie in camere si sa ne lege de pereti cu masca pe fata si pe ochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.