Se prelungește măsura restricționării accesului publicului în sediile Primăriei Constanța

0
394
Foto-arhivă

Pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus și pentru limitarea contactului direct între angajații din cadrul Primăriei municipiului Constanța și cetățenii care apelează la serviciile instituției, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a dispus mai multe măsuri.

Printre acestea se numără și prelungirea restricționării accesulului publicului în sediile în care își desfășoară activitatea serviciile din cadrul Primăriei municipiului Constanța, respectiv: bd. Tomis nr. 51; str. Amzacea nr. 13 – sediul Direcției Generale Poliția Locală; str. Ștefan Mihăileanu nr. 10 – sediul Direcției Gestionare Servicii Publice și str.Cuza Vodă nr. 27 – Direcției Tehnic-Administrativ și Direcției Organizare Evenimente Culturale, Sportive și Sociale.

Solicitările adresate Primăriei se transmit numai prin poștă sau pe adresele de e-mail postate pe pagina Primăriei. În situațiile în care este imperios necesară depunerea și înregistrarea unor documente ce nu pot fi transmise prin poșta sau e-mail acestea vor fi depuse la Centrul de Informare pentru Cetățeni din City Park Mall, bd. Al. Lăpușneanu nr. 116C, al cărui program cu publicul va fi:

  • Luni, marți, miercuri și vineri între 08:30 – 16:30
  • Joi între 08:30 – 18:30.

Pentru relații suplimentare Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la nr. de tel 0241/485.533.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.