Se repară asfaltul pe podul de la Năvodari

1
1573
Pod Năvodari-sursa foto: Facebook-Primăria Năvodari

O porțiune din podul care traversează Canalul, la Năvodari, a fost decopertată pentru remedierea câtorva denivelări care le dădeau de furcă șoferilor. Din acest motiv, traficul se desfășoară cu dificultate, preț de câteva ore, însă începând cu orele 16:00, situația traficului va reveni la normal, anunță reprezentanții Primăriei Năvodari.

În urma analizelor făcute cu reprezentanții Poliției Rutiere, una dintre cauzele aglomerațiilor zilnice de la intrare în oraș o reprezintă câteva denivelări de pe Podul de la Ecluză, loc în care toți șoferii încetinesc destul de tare. S-a luat hotărârea să se repare acea zonă pe timp de noapte în timpul săptămânii. Azi-noapte la ora 3 angajații de la Termica au decopertat zona iar acum urmează să vină comanda de asfalt. Conform graficului, diseară la ora 16 când încep navetiștii să se întoarcă acasă lucrarea va fi finalizată.

Știu cât de necesară este extinderea Podului de la Ecluză pe trei benzi de circulație iar asta se va întâmpla din toamnă, când va demara proiectul de reabilitare prin fonduri de la PNDL”, a declarat, pentru Focus Press, Costel Aurelian Dumitrașcu, viceprimarul orașului Năvodari.

1 COMENTARIU

  1. Pare ca s-a luat si la Navodari incompetenta de la Constanta. Podul ala e asa de ani buni, s-au gasit sa-l repare in plin sezon estival

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.