Se scot dalele de pe strada Traian și se toarnă asfalt, la Lupoaică

0
703

O zonă intens circulată din Peninsulă, în apropierea instanțelor, intră de luni seară, 12 iulie a.c., în reabilitare.

Echipele Confort Urban vor interveni, în această săptămână, strada Traian, tronsonul delimitat de Bulevardul Tomis și Cercul Militar. Lucrările sunt necesare din cauza stării dalelor din granit, cu deficiențe și degradări pronunțate. Se va lucra noaptea, pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat.

Într-o primă etapă, se va decapa pavajul existent (din granit – n.r.). Lucrările se vor desfășura luni, marți și miercuri (12-14 iulie a.c.), traficul rutier fiind restricționat parțial, între orele 19.00 și 05.00.

Suprafața carosabilă va fi reamenajată prin lucrări de asfaltare joi și vineri, 15 și 16 iulie a.c. Se vor turna două straturi de asfalt, binder și uzură, accesul autovehiculelor fiind restricționat în intervalul orar 19.00 – 05.00.

„Rugăm constănțenii care locuiesc sau tranzitează această zonă să nu își parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil.

Pentru evitarea oricărui incident, recomandăm participanților la trafic să circule cu atenție pe parcursul derulării lucrărilor de reabilitare a carosabilului“, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.