Se va construi o nouă fabrică în municipiul Constanța

0
1714
Orașul Constanța văzut de sus - FOTO: Primăria Constanța

În municipiul Constanța se va construi o fabrică pentru ambalaje de hârtie și carton. Primăria Constanța a emis autorizația de construcție necesară pentru acest proiect, investitorul fiind societatea Nova Best Imobiliare SRL.

Mai exact, este vorba despre proiectul „Construire imobil S+P cu destinația fabricarea ambalajelor din hârtie și carton, depozitare, amenajare incintă, împrejmuire teren și organizare de șantier cu respectarea reglementărilor urbanistice aprobate: mica producție în proporție de maxim 25% din funcțiunea admisă predominantă”, autorizația având valabilitate 12 luni.

Nova Best Imobiliare SRL a fost înfiinâată în anul 2008 și are sediul social în Constanţa pe bulevardul Mamaia. Popa Marcela este asociat unic și administrator al societății care se ocupă de fabricarea altor produse din material plastic. În anul fiscal 2017, societatea cu zero salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 12.940 lei și un profit de 11.719 lei, iar în 2018 un profit de 677.109 lei și o cifră afaceri de 697.972 lei.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.