Se vinde un apartament de aproape 600.000 de euro la Constanța – galerie foto din interior

2
5361

Am putea crede că după pandemia de coronavirus piața imobiliară ar fi în scădere. Ei bine nu este așa sau cel puțin nu la Constanța, unde un penthouse de lux situat în cartierul Faleză Nord este pus la vânzare cu suma de 590.000 euro! Da, da…vedeți bine! Apartamentul are 3 camere, două băi, terasă și o suprafață utilă de 153 mp.

Apartamentul a fost complet renovat în octombrie 2018. Acesta este amenajat într-un design modern – luxury, alcătuit din elemente predominant Roberto Cavalli. Însumând etajul 11-12, poziționat la țărmul Marii Negre, cu pereți vitrați la etajul 12 și terasă cu panorama asupra litoralului. Este dotat cu sitem de automatizare inteligență produs în Cehia, marca iNELS, Acces Control individual marca 2N interconectat la sistemul Hi End Multimedia-Audio instalat în pereți și tavane. Sistem automat de Iluminat cu variere a intensității și Sistem de Umbrire motorizat marca Somfy, sistem de climatizare multi-zonal în podea și VCV-uri în tavane.

În plus, are dispozitive de comutare din sticlă temperată cu control prin atingere, personalizate prin inscriptionare cu laser și prin aplicația de comandă și control pentru telefoane inteligente și tabletă; conexiune de date individuală prin fibră optică cu acces mobil complet asupra funcționalităților instalate, de oriunde din exterior prin intermediul aplicației. Back-up energetic cu autonomie, sensori de luminiscentă de presenta și alarmă; garaj și dependințe cu supraveghere video.

De asemenea, beneficiază de diversese automatizări ale mobilierului și display-uri OLED, Bang and Olufsen, Maior TV Lift, Linac; 2 locuri de parcare în garajul subteran, potrivit unui site de specialitate.

Un chilipir, nu-i aşa?

Mihaela GIUGLEA

2 COMENTARII

  1. Este dinainrea pandemiei pus la vanzare. Cu banii astia imi iau o super vila cu piscina si teren de 1800 mp in alta tara ! In maroc de exemplu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.