Se vor construi 16 parcări automate, etajate, în Constanța, promite Mihaela Andrei

0
330
Vergil Chitac, Mihaela Andrei, Petru Luhan

Consilierul local P.N.L. Mihaela Andrei și primarul Vergil Chițac s-au întâlnit, marți, cu președintele Comisiei Naționale Liberale de Fonduri Europene și Dezvoltare Regională, pentru identificarea fondurilor naționale necesare implementării mai multor proiecte, printre care și amenajarea a 16 parcări automate, etajate, în Constanța.

Mihaela Andrei, consilier local P.N.L. Constanța, a inițiat un proiect de hotărâre pentru amenajarea a 16 parcări automate, etajate, în municipiu. Pentru implementarea acestuia cu fonduri europene, aceasta a participat miercuri, 19.01.2021, la o întâlnire cu primarul Vergil Chițac și Petre Luhan, președintele Comisiei Naționale Liberale de Fonduri Europene și Dezvoltare Regională.

„În calitatea mea de consilier local municipal, am permanent întâlniri cu locuitorii orașului și mă preocupă toate problemele cu care aceștia se confruntă. Știu, de foarte mult timp, că una dintre cele mai stringente probleme cu care ne confruntăm noi, toți constănțenii, sunt locurile de parcare. Tocmai de aceea, acum, când beneficiem de deschiderea și toată susținerea primarului Vergil Chițac, împreună cu ceilați colegi, consilieri P.N.L., am inițiat un proiect de hotărâre, pentru construirea și amenajarea unui umăr de 16 parcări, ce vor fi amplasate pe raza orașului. Ne dorim ca aceste investiții să fie realizate cu fonduri de la bugetul de stat, iar pentru identificarea acestor surse de finanțare, l-am invitat la Constanța pe Petru Luhan, președintele Comisiei Naționale Liberale de Fonduri Europene și Dezvoltare Regională.

Astăzi (19.01.2021 – n.r.), domnia sa a răspuns invitației noastre și, împreună, am avut o întâlnire de lucru cu primarul Vergil Chițac. Am profitat de această întâlnire și am adus în discuție și necesitatea realizării mai multor obiective, care vor aduce un confort sporit atât pentru constănțeni, cât și pentru turiștii care ne vizitează în sezonul estival. Mă refer aici la găsirea surselor de finanțare și amenajarea scărilor care fac accesul la Plaja Modern, Pasajul de la Gara și pasarela.

Petru Luhan și-a arătat disponibilitatea de a ne susține în identificarea și accesarea surselor de finanțare pentru realizarea acestui obiectiv atat de necesar pentru Constanța. Totodată, am convingerea că, în urma întâlnirii de astăzi, dintre Petru Luhan și primarul Vergil Chițac, au fost puse bazele unei colaborări viitoare care să se concretizeze prin cat mai multe proiecte pentru orașul nostru“, a declarat Mihaela Andrei.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.