Secretarul comunei Cobadin, Alina Corina Trăilă, și-a recuperat drepturile în instanță

0
1199

Secretarul Comunei Cobadin a câștigat procesul cu primăria și, implicit, cu primarul comunei, privind recuperarea unor drepturi salariale pentru perioada decembrie 2018 – octombrie 2020.

Alina Corina Trăilă a dat în judecată Primăria Cobadin și pe primar, întrucât nu i-au mai fost plătite unele drepturi. În luna iunie a.c., femeia a solicitat Tribunalului Constanța să oblige instituția să-i plătească drepturile respective, constând în diferenţa dintre valoarea indemnizaţiei de hrană calculată conform prevederilor art. 18 din Legea nr. 153/2017 şi suma efectiv acordată cu acest titlu, începând cu luna decembrie 2018 până în prezent, actualizată cu rata inflației.

Obligă pârâţii la plata către reclamantă a dobânzii legale aferente sumelor stabilite potrivit paragrafului precedent, de la data scadenţei fiecărei sume cuvenite şi până la plata efectivă a acesteia. Obligă pârâţii la acordarea indemnizaţiei de hrană pârâtei în continuare, în cuantumul integral”, se mai arată în încheierea de ședință. 

Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.