Secretarul de stat dr. Raed Arafat nu este cercetat de DNA

0
342
Raed Arafat, foto: Facebook

Ca urmare a știrilor bazate pe surse anonime, apărute în spațiul public, potrivit cărora secretarul de stat dr. Raed Arafat ar fi cercetat în dosare de corupție, Departamentul pentru Situații de Urgență a solicitat D.N.A. să confirme sau să nege aceste informații.

Departamentul pentru Situații de Urgență a transmis o adresă Direcției Naționale Anticorupție, săptămâna trecută, în vederea stabilirii faptului dacă șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, se află sau nu, în calitatea de suspect sau de inculpat, în vreun dosar penal aflat pe rolul acestei instituții.  

Astăzi, D.N.A. a răspuns negativ acestei solicitări: în urma interogării bazei de date a D.N.A., șeful D.S.U. nu apare asociat vreunei calități de suspect sau inculpat în cauzele penale instrumentate de Direcția Națională Anticorupție, în prezent.

„Dorim cu această ocazie să respingem vehement aceste informații care prejudiciază grav atât imaginea secretarului de stat, șef al D.S.U., dr. Raed Arafat, care exercită o funcție publică în cadrul Ministerului Afacerilor Interne cât și imaginea instituțiilor aflate în coordonarea D.S.U“, au transmis reprezentanții Departamentului pentru Situații de Urgență.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.