Secretarul general al municipiului Constanța nu organizează ședința de Consiliu Local solicitată de USR

0
490
sursa foto: Facebook/ USR Constanța

Secretarul general al municipiului Constanța ar fi refuzat organizarea ședinței extraordinare solicitate de către consilierii locali USR pentru suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară.

Consilierii locali USR Constanța au transmis că secretarul general al municipiului refuză să convoace ședința extraordinară referitoare la suspendarea Regulamentului de acces în Peninsulă.

„Secretarul general arată o rea voință crasă prin faptul că nu organizează o ședință de Consiliul Local la cererea unei treimi din Consiliul Local.

Doamna secretar Mirabela Viorela Călin nu își cunoaște atribuțiile de secretar general și pune în cârca aleșilor locali organizarea ședinței de Consiliu Local (rapoarte de specialitate, avize ale comisiilor de specialitate, informații cuprinse în documentele de convocare)“, a precizat Dumitru Caragheorghe, președintele USR Constanța.

Conform Codului Administrativ, art. 243, lit. f și g, secretarul general are următoarele atribuții:

f) Asigură procedurile de convocare a Consiliului Local și efectuarea lucrărilor de secretariat, comunicarea ordinii de zi (…)

g) Asigură pregătirea lucrărilor supuse dezbaterilor Consiliului Local și comisiilor de specialitate ale acestora.

Consilierii locali USR vor convoca, din nou, o ședință extraordinară de îndată, pentru joi, 25 noiembrie a.c., ora 11.00.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.