Secția de votare de la Coloana Auto din Năvodari care nu respecta toate cerințele din punct de vedere sanitar, desființată! Alegătorii vor vota la Sala Sporturilor din Năvodari. Daniel Dumitrescu: “Ieșiți la vot cu încredere”

0
556

Liderul Partidului Național Liberal din Năvodari, Daniel Dumitrescu, a votat duminică, 6 decembrie a.c., la o altă secție. La alegerile locale Dumitrescu a fost arondat la secția de votare de la Coloana Auto, însă acea secție era extrem de mică și nu îndeplinea toate cerințele necesare din punct de vedere sanitar pentru desfășurarea în bune condiții a alegerilor. Astfel, la alegerile parlamentare alegătorii vor vota la Casa de Cultură din orașul Năvodari.

Secțiile de votare nr. 327 din clădirea sediului administrativ Coloana Auto, 329 – Dispensar nr. 2 și 330 – Dispensar nr. 3, nu îndeplineau condițiile sanitare impuse de pandemia de COVID și au fost mutate.

Noua secție respectă toate cerințele din punct de vedere sanitar. Ieșiți la vot cu încredere. Existau trei secții din Năvodari care aveau condiții neconforme de votare, mă refer la Secția de la Coloana Auto și două dispensare în care se derulau alegerile. Vreau să spun că le-au mutat și pe acestea. Nu mai sunt unde erau. Secția de votare nr. 327 de la Coloana Auto au mutat-o la Sala Sporturilor. Consider că acolo sunt condiții mult mai bine. De asemenea, secția de la Dispensarul din Sud a fost mutată la Școală nr. 1 și secția de la Dispensarul din Tașaul a fost mutată la Școală nr. 2. Cert este că aceste secții au fost mutate, pentru că aveau între 10 și 14 mp. Era imposibil să se desfășoare un proces de vot în condiții de siguranță. Toate problemele semnalate timp de un an au fost rezolvate în noiembrie. Acum am optat în mod civilizat, într-un spațiu călduros și generos, în condiții normale”, a declarat, pentru Focus Press, președintele PNL Năvodari, Daniel Dumitrescu.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.