Ședință cu “scântei” în Consiliul Local din Medgidia! Acuzații grave la adresa edilului Vrabie. Fostul vice: Mâine voi merge la DNA

0
1124

Ședință cu “scântei” și acuzații grave în Consiliul Local din Medgidia! Gâlceava a fost pornită de un consilier care solicita prezenta angajaților Primăriei Municipiului Medgidia la ședință. “Dorim să participe și angajații. Angajații Primăriei în timpul zilei nu suportă toate rigorile pandemiei. Sunt angajați ai Primăriei care au ceva de spus acum“, a spus consilierul Luminița Vlădescu, fost viceprimar al Medgidiei, care nu purta masca de protecție în mod corespunzător la ședință.

Cei 19 consilieri prezenți la ședință au supus la vot mai multe proiecte. Dumitru Brânză și Sali Sabri au fost invitați să depune jurământul. Însă, Luminița Vlădescu a continuat atacurile la adresa edilului. “La festinurile și mesele primarului de la stadion… Amărâții din Primărie, de care își bate joc primarul, nu se poate să participe, dar pentru festinurile de la stadion se poate“, a spus Vlădescu.

Vlădescu a vorbit despre abuzurile primarului și acte de corupție

Președintele ședinței a propus suspendarea dezbaterilor “pentru că au fost comisii și este și pandemie”. Fostul vice a replicat: “Nu se poate așa ceva! Supuneți la vot pentru că aveți majoritate, dar avem dreptul să vorbim și o să vorbesc chiar dacă nu îmi dați voie mai ales că sunt proiecte care se referă la abuzurile primarului și acte de corupție. Vreau să vorbesc! Le-am adus în comisie și vreau să le comunic aici ca să fie consemnate în procesul verbal de ședință, pentru că mâine voi merge la DNA și vreau ca procesul verbal să aibă consemnat aceste discuții ale noastre. Vă rog să nu faceți abuz în serviciu. (...) Avem înscrisuri, probe. Ați delapidat, ați făcut acte de corupție“, a acuzat Vlădescu.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.