Sediul partidului ”Neamul Românesc” din Capitală a fost devastat de hoți

1
184
Foto EVZ.ro

Sediul partidului Neamul Românesc a fost spart în cursul nopții. Conform primelor informații, poliția este la fața locului și face cercetări.

Ninel Peia, președintele PNR,  a declarat că “Aseară sediul nostru a fost spart, nu s-au furat echipamente tehnice, dar s-a furat un stick cu informații despre alte partide și partidul nostru. Este un atac la democrație, și nu cred că este posibil așa ceva. Persoana care are grijă de partid a descoperit că ușa a fost forțată și sediul era răvășit. Unul din locatarii din clădire a sunat la 112. O să vină criminaliștii să ia amprente.  Cineva luând acel stick poate da pe piață informații despre partidele care nu vor binele României“, a declarat Peia, citat de stiripesurse.ro.

De precizat că la acest partid a aderat, recent, și Diana Șoșoacă, proaspăt exclusă din AUR.

D.A.

1 COMENTARIU

  1. Din sediul PNR S-A FURAT ” doar un stick cu informații despre alte partide și partidul nostru., spăune batranul securisto/comunsit , ”sef” peste generalii ceausisti si securisti membri ai PNR. Sa intelegem ca PNR nu a renuntat la naravul politiie politive securiste de a face spăionaj impotriva pluralismului politic ? Daca PNR ar fi un partid adevarat, nu o grupare mafiot/securista de ce l-at ataca politia politica securista, de ce ar fi PNR interesat pentru spionii exceausisti ce bantuie tara? Si cum este posibil ca PNR, ce s eintituleaza al neamului romanesc sa fie complice cu urlatoarea Sossoaca cea care are rolul antiromanesc sa isntige la rasboi civil, asa cum singura s elauda in cel maiabject mod?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.