Șeful ANSVSA, acuzat de hărțuire de o angajată a instituției

0
179
Șeful ANSVSA - Foto: Digi24

Directoarea economică a Autorității Naționale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) îl acuză pe preşedintele instituţiei ca o hărtuieşte. Presiunile ar veni după ce femeia a vorbit cu presa despre modul în care preşedintele a achitat un prejudiciu imputat de Curtea de Conturi, relatează Realitatea PLUS. 

Totul a pornit după ce directoarea economică a acordat un interviu presei legat de o sumă de bani care a fost inavlidată de Curtea de Conturi.

Angajata spune că președintele ANSVSA a chemat-o la el în birou și a întrebat-o cine a mandatat-o să dea interviul și dacă a dat documente din cadrul instituție către o anumită instituție de presă.

Mai mult, femeia spune că a fost avertizată ca v-a lucra în următoarele 3 luni, într-un alt județ, după care va trebui să părasească instituția. Aceasta spune că i s-a interzis accesul în propriul birou, iar lucrurile personale, documentele, precum și toate obiectele pe care le folosea în activitatea de zi cu zi au fost aruncate într-un alt birou

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.