Selecţii la CS Sharks Lumina

0
1128

Lumina este o comună situată la 15 kilometri de Constanța, care își merită cu prisosință vechea denumire de Valea Neagră. Ani de administrație publică prost făcută și gândită au lăsat comuna în prag de sub dezvoltare.

Câțiva tineri cu inițiativă au pornit acum nici doi ani la un drum cu multe suișuri și coborâșuri. Și-au propus să readucă sportul de performanță în comună și să ridice nivelul comunei măcar la nivel sportiv și au înființat CS Sharks Lumina.

 Oameni gospodari şi dedicaţi pentru dezvoltare au demonstrat că se poate face treabă. Au promovat în Liga a V-a constănțeană de fotbal, dar cel mai important și-au construit propriul stadion. Fără nici un ajutor din partea autorităților locale. Cu muncă multă și cu pasiune au reușit să pună bazele unei arene civilizate.

Acum clubul caută să își mărească numărul de sportive și organizează selecții pentru grupele de juniori 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 și 2014, fete și băieți.

“Reprezentăm cu mândrie comuna noastră și încercăm să aducem cât mai mulți copii la sport. Promovăm sportul ca pe un mod de viaţă sănătos, și dorim să fim un actor principal în comunitatea locală şi să sprijinim activităţile destinate tinerilor. ” a declarat Deniz Curtnazar, unul dintre antrenorii clubului.

Cei interesați pot obține informații la numerele de telefon: 0722.679.455 sau 0737.697.241.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.