Senatorul Evdochia Aelenei a demisionat din AUR

0
275
Evdochia Aelenei senator AUR Constanța

Evdochia Aelenei, senatorul AUR de Constanța şi-a anunţat, joi, 1 septembrie a.c., în plenul Senatului, demisia din partidul din care provine şi din grupul aferent.

La finalul şedinţei, Evdochia Aelenei şi-a anunţat demisia din AUR. „Îmi anunţ demisia din partidul AUR şi implicit din grupul parlamentar. Îmi pare rău! Cred că a fost cea mai grea decizie din viaţa mea. Mulţumesc”, a spus Aelenei.

Anunțul vine la câteva luni după ce, soțul acesteia, Dănul Aelenei, deputat AUR de Constanța a demisionat din același partid anul acesta după ce a susținut ca a fost amenințat de susținătorii lui George Simion.

„Răspunsul meu la toate calomniile adresate de către George Simion calomnii adresate în Parlament și mijloacele media, este următorul:


Ne-am delimitat de George Simion pentru ca a încă din momentul în care am întrat în Parlament in ciuda eforturilor depuse de noi el George Simion a început o campanie de denigrare a noastră atât pe plan central cât și local. Nu poți sa locuiești  acolo unde în continuu ești alungat și dat afară. 

Nu suntem traseiști, am ales un partid neparlamentar care lupta pentru cetățeni, pentru România unicul partid patriotic Conservator din România partid care se numește Alternativa Dreapta partid afiliat la conservatorii și reformistii europeni (ECR), condus de o femeie cu numele Adela Marza, partid cu oameni buni, pregătiți din toate punctele de vedere, oameni ce au experienta de viata. Intenționat George Simion acuza de la tribuna Parlamentului că suntem trădători și „am plecat la Orban”.

O minciună gogonată ca de altfel toate celelalte minciuni si manipulări marca George Simion!
Personal îi adresez lui George Simion că voi răspunde la răutatea lui, cu bunătatea mea la palmele lui îi voi întoarce și celălalt obraz. Vom ignora calomniile răutăcioase și vom merge pe drumul ales cu credință în Dumnezeu cu dragoste față de cetățeni și România!
Așa să-mi ajute Dumnezeu!”,
se arată în mesajul transmis de deputatul Dănuț Aelenei.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.