Senatorul Felix Stroe deplânge moartea lui Aurel Vainer

0
216

Senatorul Felix Stroe amintește de numeroasele inițiative legislative ale fostului deputat Aurel Vainer ce protejează memoria victimelor Holocaustului.

„Am aflat astăzi cu imensă durere despre trecerea a cele veșnice a domnului Aurel Vainer, fost președinte al Federației Comunităților Evreiești din România și deputat în Parlamentul României.

În aceste calități alese și onorante, a contribuit la introducerea pe agenda publică a memoriei Holocaustului și, atât timp cât a fost și reprezentantul comunității Evreiești din România în Parlament, a avut numeroase inițiative legislative care sunt, astăzi, parte din legislația românească care protejează memoria victimelor Holocaustului și care condamnă discriminarea pe motive etnice sau religioase.

A fost un om echilibrat, conciliator, iertător, o stirpe aleasă de care societatea românească duce din ce în ce mai mare lipsă…

Îi voi păstra o amintire vie. Fie-i memoria binecuvântată. Zihrono Livraha“, a transmis senatorul PSD de Constanța, Felix Stroe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.