Și-a încredințat mașina unei persoane fără permis: ambii s-au ales cu dosar penal

0
161
Polițiștii i-au sancționat pe șoferii care au încălcat prevederile Codului Rutier. FOTO Cătălin SCHIPOR

La data de 23 august a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism DJ 226A, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În autoturism a fost identificată o femeie, de 31 de ani, care i-a încredințat bărbatului autoturismul de bună voie, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis. Ambelor persoane li s-au întocmit dosare penale.

Alte infracțiuni depistate de polițiști

La data de 23 august a.c., în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 63 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 22 august a.c., în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.  

În toate aceste cauze s-au întocmit dosare penale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.