Silviu Coșa, renumit prefect al Constanței, de această dată politic

0
478
Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa

Miercuri, 3 martie a.c., au fost publicate în Monitorul Oficial hotărârile prin care încetează exercitarea mandatelor temporare ale prefectului și subprefecților Constanței. În plus, a fost publicată și hotărârea prin care este renumit în funcție Silviu Coșa, dar de această dată politic, ca reprezentant al P.N.L., și cele prin care sunt numiți în funcție noii subprefecți.

Joi, 4 martie a.c., încetează exercitarea cu caracter temporar a funcției publice de prefect al județului Constanța de către Silviu Iulian Coșa și a funcțiilor publice de subprefect al Constanței de către Aura Bozdoacă și Ali Șenol.

Tot din data de 4 martie a.c., Silviu Coșa este renumit prefect al județului Constanța, de această dată politic, din partea P.N.L., conform noilor prevederi ale Codului administrativ, modificat prin O.U.G. nr. 4/2021. Astfel, funcțiile de prefect și de subprefecți sunt funcții de demnitate publică, iar aceștia sunt numiți politic.

Noii subprefecți ai Constanței vor fi, de joi, Mihai Vîlcu, din partea Alianței U.S.R.-P.L.U.S., și Secyl Suliman, din partea U.D.T.T.M.R.

Hotărârile de Guvern în acest sens au fost votate miercuri, 3 martie a.c., și au și fost publicate în Monitorul Oficial.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.