Simona Halep a visat să ajungă în finala Transylvania Open

0
144

Simona Halep a învins-o pe ucraineanca Marta Kostyuk (scor 6-0, 6-1) și s-a calificat în finala de la Transylvania Open.

„A fost un sezon foarte greu, nu mă așteptam să ajung într-o finală anul asta, dar am avut încredere, am muncit din greu în fiecare zi și am fost fericită pe teren. Atunci când ești așa, joci mai bine, iar acest lucru mi se se întîmplă mie acum.

E un pic păcat că se termină sezonul, dar rămân cu încrederea din săptămâna aceasta, merg în off-season cu dorința de a fi mai bună și în ianuarie să fiu și mai bună, și să fiu gata de joc. Sunt bine și vreau să mă bucur de ce se întâmplă aici“, a declarat Simona Halep după semifinală.

În ultimul act, Simona o va înfrunta Anett Kontaveit (Estonia). Finala se va juca duminică, 31 octombrie a.c., de la ora 17.30.  

Halep îşi doreşte să obţină trofeul la competiţia de la Cluj-Napoca, deoarece a câştiga acasă reprezintă cea mai dulce victorie pentru ea. Această finală va fi și prima din acest an pentru Halep și cea cu numărul 40 din întreaga carieră. 

„Este un vis devenit realitate pentru mine, mi-am dorit să ajung în finală. Este turneul meu de casă, mereu joc bine când vin aici. Sunt motivată, sunt fericită și abia aștept să joc finala de mâine.

Trebuie să rămân concentrată pentru finală. Vreau să dau totul mâine, să fiu agresivă.

Mă simt puternică aici, mereu vreau să joc la acest nivel. La București am câștigat de două ori, sper să am și mâine noroc.

Nu voi avea un meci ușor cu Kontaveit, a jucat foarte bine până acum, este încrezătoare. Este doar un meci în plus, vreau să fiu concentrată până la final. Îmi pare rău că fanii nu sunt aici, cred că atmosfera ar fi fost de un milion de ori mai frumoasă. Sper ca oamenii să-mi transmită energie de acasă, cea mai dulce victorie ar fi aici, acasă“, a mai spus jucătoarea de tenis în conferința de presă.

Halep și Kontaveit s-au întâlnit de trei ori, până acum, şi de fiecare dată a câştigat constănțeanca, în două seturi.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.