Sistemul de supraveghere video stradal din comuna Mircea Vodă va fi extins

0
285

Pentru creșterea siguranței locuitorilor și a bunurilor de pe raza comunei Mircea Vodă, a fost elaborată și recepționată documentația de proiectare „Extindere sistem de supraveghere video stradală în comună Mircea Vodă”, având că proiectant general S.C. VH Electronic S.R.L.

Obiectivul general al contractului este extinderea sistemului de supraveghere video stradală în comună Mircea Vodă, jud. Constanța, conform documentației tehnice atașate, parte integrantă a prezentului caiet de sarcini. Conform devizului general aprobat, valoarea estimată pentru contractul de furnizare este de 164.294,88 lei fără TVA.

Proiectul de extindere sistem de supraveghere video cuprinde suplimentarea de camere video astfel încât să se poată integra cu soluția deja implementată. Extinderea trebuie să fie integrată în rețeaua de fibră optică existența, prin extinderea fibrei optice, ori prin cablu FTP cu sufa și prin adăugare de echipamente. Sistemul de supraveghere video stradal se va suplimenta cu: 2 monitoare cu diagonală de 80 cm cu suporți de montare pe perete, 16 camere video destinate supravegherii video stradale și 4 camere video LPR.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.