Situația traficul în țară. Se circulă în condiții de ceață pe mai multe drumuri, inclusiv pe Autostrada Soarelui

0
113

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

În ceea ce privește fluența traficului, semnalăm că pe DN13A Bălăușeri – Odorheiu Secuiesc se circulă pe un fir, alternativ, la kilometrul 34+700 de metri, la ieșirea din localitatea Sărățeni către Sovata (în județul Mureș), după ce o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în șanț în cursul nopții trecute. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, iar vehiculul nu prezintă scurgeri. Întrucât cisterna răsturnată se află la o distanță foarte mică de terasamentul căii ferate, circulația feroviară pe secția de cale ferată 307 Târnăveni – Praid a fost întreruptă, din motive de siguranță. În jurul orei 08.00, două trenuri urmau să tranziteze locul sus-menționat.

Se circulă pe un fir, alternativ și pe DN11Brașov – Târgu Secuiesc, la kilometrul 32, în zona localității Reci (județul Covasna), după ce un tir încărcat cu legume s-a răsturnat pe carosabil. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă pe mai multe tronsoane ale autostrăzii A2 București – Constanța și pe unele artere rutiere din județele SuceavaClujArgeșMaramureșCaraș-SeverinTeleormanHarghitaBihorAlbaSălajGorj și Tulcea.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.