Situația traficului rutier în dimineața de 26 aprilie

0
98
Lucrări pe Autostrada A2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Se circulă în condițiile unui carosabil uscat pe pricipalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov și A4 Ovidiu-Agigea, vizibilitatea fiind bună, iar valorile de trafic normale.

În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești și al DN 4 Oltenița-București, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în localitățile Mogoșoaia, Chitila, Domnești, Bragadiru și Berceni.

Traficul rutier pe DN 3 București – Călărași se desfășoară pe un fir, alternativ, între kilometrii 50 (loc. Ileana) și 65+186 de metri (loc. Lehliu Gară), județul Călărași, pentru a permite efectuarea unor lucrări de frezare și asfaltare a părții carosabile. Lucrările se vor desfășura până la data de 27.04.2021.

Începând din data de 25 martie 2021, timp de un an, podul de peste râul Arieș a intrat în reabilitare. Astfel că circulația pe DN1 Alba Iulia – Cluj-Napoca, la intrare în municipiul Turda, județul Cluj, este oprită, fiind deviată pe Strada 22 Decembrie din municipiul  Turda.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.