Smart Energy, primul eveniment din Constanța în domeniul energiei regenerabile, la Pavilionul Expozițional

0
114

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) anunță evenimentul Smart Energy Expo, primul eveniment din Constanța în domeniul energiei regenerabile, componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri dar și stații de încărcare pentru mașini electrice, soluții pentru iluminat și alimentare cu energie electrică, independente de rețeaua convențională, care să eficientizeze consumul de energie electrică și termică, smart home și multe altele.

Evenimentul va avea loc la Pavilionul Expozițional și este programat în perioada 19-21 august. Smart Energy Expo reprezintă platforma ideală prin care societățile îşi pot promova produse sau servicii în special în domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe,
se pot orienta către noi pieţe, îşi pot găsi noi parteneri de afaceri sau consolida relaţia cu actualii parteneri.

Totodată, participanţii pot afla şi cele mai noi tendinţe ale domeniului lor, în acelaşi timp având şi ocazia de a verifica oferta concurenţei. Perioada de înscrieri la Smart Energy Expo se încheie pe data de 8 August, iar locurile sunt limitate! Mai multe detalii despre eveniment, cât și despre modalitatea de a vă înscrie ca expozant, găsiți aici.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.