Social-democrații merg pe mâna lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier

0
27
sursa foto: Digi24.ro

PSD a luat deciza! Partidul social- democraților va merge la consultările de luni, 22 noiembrioe a.c., la Palatul Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis, pe mâna lui Nicolae Ciucă. Decizia a fost luată prin vot în Comitetul Politic Național al partidului, reunit în această dimineață. Surse politice susțin că votul s-ar fi dat în unanimitate susținerea lui Ciucă pentru funcția de premier.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut, luni, 22 noiembrie a.c., o scurtă declarație înainte de ședinta PSD din această dimineață care se ține într-un moment extrem de important, premergător consultărilor cu președintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotorceni. Cu acest prilej, Ciolacu a spus că titularii de la ministere ar urma să fie stabiliți astăzi, după consultările cu șeful statului:

„Cel mai important este că românii vor avea de câștigat”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Întrebat cum se vor împărți funcțiile de la șefia Parlamentului după apariția pe piața a unor informații pe surse legate de o posibilă înțelegere între PSD și PNL pe marginea președinției Senatului și Camerei Deputaților, Ciolacu a refuzat să dea un răspuns în acest sens. 

“Haideți să vedem ce hotărăesc colegii mei”, a spus social-democratul.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.