Șofer de la GFR, internat în spital: i s-a făcut rău la locul de muncă. ITM Constanța face verificări

0
285
Imagine cu rol ilustrativ

Un angajat al Grupului Feroviar Român (GFR) SA a fost dus cu ambulanța la spital, unde a stat sub atenția medicilor constănțeni, după ce în data de 11.11.2021, ora 18:20, i s-a făcut rău la locul de muncă.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă susțin că evenimentul s-a soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a șoferului.

Împrejurările producerii accidentului

“Lucrătorului i s-a făcut rău la locul de muncă. Ca urmare a evenimentului. victima a fost transportată și internată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit inspectorilor ITM.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC GFR SA. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că ancheta nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz, potrivit inspectorilor.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.