Șoferi aflați în stare de ebrietate, surprinși la volan

0
99
Foto-arhivă

Nicio zi fără șoferi beți, fără permise reținute și dosare penale. Polițiștii constănțeni au avut, din nou de lucru, dat fiind că unii oameni nu au înțeles nimic până acum despre condusul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

La data de 30 august a.c., în jurul orei 18.10, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 308, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 august a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 31 august a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ion Creangă din stațiunea Vama Veche, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate aceste cauze au fost întocmite dosare penale.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.